Bruidsarrangement

ADRES

 

 

 

Dakotastraat 14

6562 HG Groesbeek

 

U vindt ons door de Parachutistenstraat in te rijden (in de Breedeweg tegenover het kerkplein).

Dan neemt u de 2e straat rechts, in de nieuwbouwwijk.

Wij zitten aan de rechterkant op nr. 14,

Bel voor een afspraak

 

 

024 - 397 4184

OPENINGSTIJDEN

 

 

 

Maandag gesloten

Dinsdag 9:00 tot 17:00 uur

Woensdag gesloten

Donderdag 12:30 tot 17:00 uur

Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur

Zaterdag 9:00 tot 13:00 uur

BRUIDSARRANGEMENT

 

 

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er natuurlijk stralend uitzien!

In onze salon verzorgen wij uw schoonheid voor uw trouwdag in al z'n facetten.

U kunt kiezen voor 1 of 2 losse behandelingen in onze salon, of voor een bruidsarrangement.

Indien u kiest voor het bruidsarrangement, maakt u gebruik van een behandeling naar uw eigen keuze in onze kapsalon, schoonheidssalon én nagelsalon, en ontvangt u 5% korting op al uw behandelingen.

BRUIDSKAPSEL

Met veel zorg maken wij bij u een schitterend bruidskapsel.

Naast een mooie coupe, of feestelijk opgestoken, kunt u ook denken aan het plaatsen van hair extentions. Hiermee kunt u voller of langer haar creëren, zo kunt u er nog mooier uitzien op de mooiste dag van uw leven.

 

Ter voorbereiding van het bruidskapsel bezoekt u ruime tijd voor uw trouwdag onze kapsalon om samen met onze haarstyliste uw wensen te bespreken en wordt er een proefkapsel bij u gemaakt.

U kunt dan zien hoe uw bruidskapsel gaat worden op uw trouwdag.

BRUIDSMAKE-UP

Bij een mooi bruidskapsel hoort ook een mooie bruidsmake-up. Een make-up die geheel bij u past. Van feestelijk tot wat meer ingetogen, geheel naar uw persoonlijke smaak.

 

Ook voor de bruidsmake-up nodigen wij u graag ruime tijd voor uw trouwdag uit in onze schoonheidssalon om samen met onze schoonheidsspecialiste uw wensen te bespreken en een proefmake-up aan te brengen, zodat u kunt zien hoe uw bruidsmake-up gaat worden.

 

U kunt er ook nog aan denken om te genieten van een gezichtsbehandeling, een aantal dagen voor uw trouwdag. Hierdoor wordt uw gezicht optimaal verzorgt en zal uw gezicht nog meer stralen waardoor uw bruidsmake-up nog mooier uitkomt.

BRUIDSNAGELS

Om het plaatje helemaal compleet te maken verzorgen wij ook uw bruidsnagels. Van eenvoudig nagels lakken of een French Manicure tot een Nail Art, van heel subtiel tot wat meer opvallend, geheel naar uw eigen wensen.

 

Wilt u uw natuurlijke nagels verzorgt hebben, dan nodigen wij u 1 à 2 dagen voor uw trouwdag uit in onze nagelsalon om uw nagels te lakken, zodat deze op uw trouwdag er optimaal uitzien.

 

Voor kunstnagels nodigen wij u het liefste ongeveer een week voor de trouwdatum uit om deze te plaatsen. Op de kunstnagel wordt met een colour gel gewerkt en wij kunnen met een colour gel zelfs dezelfde kleur als uw bruidsjurk mengen, zodat uw nagels hierop mooi aansluiten.

BRUIDEGOM

Natuurlijk verzorgen wij ook voor de bruidegom diverse behandelingen!

Copyright © All Rights Reserved 2010 L' Art Unique Hair & Beauty Ontwerp: Diana Sommerdijk