Producten

.
.

PRODUCTENIn onze salon werken wij uitsluitend met professionele  kwaliteitsproducten om het beste resultaat

te krijgen, in zowel de salon als voor thuis gebruik.

Alle producten waar wij mee werken zijn weloverwogen gekozen.

Ze zijn dierproefvrij, vrij van DPB en milieu vriendelijk.


Lees verder voor meer informatie.

ADRESDakotastraat 14

6562 HG  Groesbeek - BreedewegU vindt ons door de Parachutistenstraat in te rijden (in de Breedeweg tegenover het kerkplein).

Dan neemt u de 2e straat rechts, in de nieuwbouwwijk.

Wij zitten aan de rechterkant op nr. 14,

Bel voor een afspraak024 - 397 4184

OPENINGSTIJDENMaandag        gesloten

Dinsdag          9:00 tot 17:00 uur

Woensdag     gesloten

Donderdag    12:30 tot 17:00 uur

Vrijdag            9:00 tot 17:00 uur

Zaterdag        9:00 tot 13:00 uur

KAPSALON

EUGENE PERMA - Carmen     Met de Carmen kleuringen van Eugène Perma dat het Reflect Magnetic System bevat, gaan de kleuringen zich als een magneet vastkleven aan het haaroppervlak, om dit glad te maken en een omhulsel te vormen dat licht weerkaatst en de kleur en glans versterkt. En met een 100% grijsdekking garanderen deze kleuringen  een verbluffend eindresultaat.

EUGENE PERMA - EssentielEssentiel is een lijn producten dat wordt erkend voor zijn know-how en  hoge kwaliteit.. Een merk voor haarverzorgingsrituelen met hoge precisie. Elk product van Essentiel wordt beschouwd als "levenswater" voor een verzorging die tot in de kern van het haar of de hoofdhuid doordringt om de werkende bestanddelen te verdelen en zo de haarproblemen intensief te behandelen en een gevoel van welzijn te bezorgen.

EUGENE PERMA - Artist(e)Eugene Perma is dé specialist in haarverzorgingsproducten, van verzorging tot afwerking, zowel voor de vrouw als man. Artist(e) staat voor kwaliteit en heeft  een hoge cosmetische  waarde. Gecombineerd  met  de  know-how  van onze haarstyliste, beantwoorden  deze  producten  aan  al uw  verwachtingen,  behoeften  en  levensstijl  en zorgen  zowel  in  de  salon  als  thuis  voor  een professioneel resultaat.

GOLDWELL - Topchic Topchic haarkleuring van Goldwell : een uniek en werkelijk intelligent kleursysteem voor uitzonderlijke schoonheid van uw haar, met altijd de mooiste kleurresultaten en extreme glans op uw haar.. Laat u  overtuigen door het betrouwbare merk dat is gebaseerd op de nieuwste stand van de techniek, het resultaat van 40 jaar ervaring in professionele haarkleuring. Gegarandeerd 100% grijsdekking.

PROFESIONAL COSMETICS - HairplexKwaliteit van het haar vinden wij het allerbelangrijkste. Highlights, balayage of een complete blondering kunnen een aanslag op uw haar zijn.

Met Hairplex is dit verleden tijd en is het mogelijk om blond, blonder tot platina te gaan met behoud van de kwaliteit van uw haar! Hairplex is een beschermende en verzorgende behandeling, verhindert haarbreuk tot meer dan  90% en voorkomt schade door kleuren en ontkleuren.

SCHOONHEIDSSALON

LEVISSIMEEen Spaans top cosmetica merk dat  alles heeft wat een huid mooi maakt. Van basisproducten voor dagelijks gebruik tot speciale producten voor specifieke probleemhuid.

Alle producten bestaan uit organische en plantaardige werkstoffen. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, milieuvriendelijk, vrij van paraffine en parabenen, hypoallergeen (dus veilig voor gebruikers met allergieën) en niet op dieren getest.

LeviSsime valt onder de “Alta Cosmetica”, dit is de hoogste categorie waar producten in kunnen vallen voor wat betreft de werkbare stoffen.

NAGELSALON

ORLY In de salon wordt tijdens de manicurebehandelingen gewerkt  met de  uitgebalanceerde kwaliteitsproducten van Orly. Bij Orly staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel en de huid van de handen altijd op de eerste plaats.

Orly staat voor kwaliteit en weet zich van andere merken te onderscheiden.

L' ART UNIQUE COSMETICS Voor het plaatsen van kunstnagels en het lakken van uw nagels met gellak, verzorgen wij uw behandelingen met de producten van ons eigen merk L' Art Unique Cosmetics.

Kwalitatieve, elastische gels, waardoor uw kunstnagels en gellaknagels zonder veel problemen zwaardere handen arbeid aan kunnen.

HAIR EXTENSIONS

INDIAN GOLD De haren van Indian Gold zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar, afkomstig uit India. De  haren worden speciaal door Indian Gold geselecteerd en alleen de hoogste kwaliteit haren, triple-A, zal in aanmerking komen voor de vervaardiging van  Indian Gold hair extensions.

De haren van Indian Gold zijn Remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allen dezelfde kant op wijzen waardoor deze niet in elkaar kunnen gaan klitten en zijdezacht aanvoelen. Naast Remy is het haar ook Double Drawn gesorteerd. Dit houdt in dat de haren van aanzet tot punt een gelijke lengte hebben waardoor het niet gaat pieken en/of springen.

BALMAINBalmain Hair Extensions  is  van  hoogwaardig 100%  echt Chinees   haar. Het zijdezachte haar is met de hand geselecteerd en Remy gesorteerd.


Balmain geeft 6 maanden garantie op het haar, mits u de verzorgingsadviezen van uw haarstylist opvolgt.

SOCAP ORIGINALOok de haren van Socap Original zijn vervaardigd van  hoogwaardig 100% menselijk haar, afkomstig uit India.  Het mooie zachte haar is  Remy gesorteerd.

BRAZILIAN HAIRBrazilian Hair is gemaakt van  kwalitatief hoogwaardig 100% echt Remy gesorteerd Braziliaans haar.

Brazilian Hair heeft naast een Single Drawn ook een Double Drawn collectie. Deze hair extensions zijn voller in de punten.

De hair extensions van Brazilian Hair zijn custom made, d.w.z. dat de hair extensions speciaal voor de klant op gewenste haarkleur en textuur worden gemaakt, pas op het moment dat deze besteld worden. Hierdoor is er een levertijd van minimaal 2 weken op deze hair extensions.

Copyright  © All Rights Reserved 2010     l     L' Art Unique Hair & Beauty     l     Ontwerp: Diana Sommerdijk