Producten

PRODUCTEN

 

 

In onze salon werken wij uitsluitend met professionele kwaliteitsproducten om het beste resultaat

te krijgen, in zowel de salon als voor thuis gebruik.

Alle producten waar wij mee werken zijn weloverwogen gekozen.

Ze zijn dierproefvrij, vrij van DPB en milieu vriendelijk.

 

Lees verder voor meer informatie.

ADRES

 

 

Dakotastraat 14

6562 HG Groesbeek - Breedeweg

 

 

U vindt ons door de Parachutistenstraat in te rijden (in de Breedeweg tegenover het kerkplein).

Dan neemt u de 2e straat rechts, in de nieuwbouwwijk.

Wij zitten aan de rechterkant op nr. 14,

Bel voor een afspraak

 

 

024 - 397 4184

OPENINGSTIJDEN

 

 

Maandag gesloten

Dinsdag 9:00 tot 17:00 uur

Woensdag gesloten

Donderdag 12:30 tot 17:00 uur

Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur

Zaterdag 9:00 tot 13:00 uur

KAPSALON

EUGENE PERMA - Carmen

 

 

Met de Carmen kleuringen van Eugène Perma dat het Reflect Magnetic System bevat, gaan de kleuringen zich als een magneet vastkleven aan het haaroppervlak, om dit glad te maken en een omhulsel te vormen dat licht weerkaatst en de kleur en glans versterkt. En met een 100% grijsdekking garanderen deze kleuringen een verbluffend eindresultaat.

EUGENE PERMA - Essentiel

 

 

Essentiel is een lijn producten dat wordt erkend voor zijn know-how en hoge kwaliteit.. Een merk voor haarverzorgingsrituelen met hoge precisie. Elk product van Essentiel wordt beschouwd als "levenswater" voor een verzorging die tot in de kern van het haar of de hoofdhuid doordringt om de werkende bestanddelen te verdelen en zo de haarproblemen intensief te behandelen en een gevoel van welzijn te bezorgen.

EUGENE PERMA - Artist(e)

 

 

Eugene Perma is dé specialist in haarverzorgingsproducten, van verzorging tot afwerking, zowel voor de vrouw als man. Artist(e) staat voor kwaliteit en heeft een hoge cosmetische waarde. Gecombineerd met de know-how van onze haarstyliste, beantwoorden deze producten aan al uw verwachtingen, behoeften en levensstijl en zorgen zowel in de salon als thuis voor een professioneel resultaat.

GOLDWELL - Topchic

 

 

Topchic haarkleuring van Goldwell : een uniek en werkelijk intelligent kleursysteem voor uitzonderlijke schoonheid van uw haar, met altijd de mooiste kleurresultaten en extreme glans op uw haar.. Laat u overtuigen door het betrouwbare merk dat is gebaseerd op de nieuwste stand van de techniek, het resultaat van 40 jaar ervaring in professionele haarkleuring. Gegarandeerd 100% grijsdekking.

PROFESIONAL COSMETICS - Hairplex

 

 

Kwaliteit van het haar vinden wij het allerbelangrijkste. Highlights, balayage of een complete blondering kunnen een aanslag op uw haar zijn.

Met Hairplex is dit verleden tijd en is het mogelijk om blond, blonder tot platina te gaan met behoud van de kwaliteit van uw haar! Hairplex is een beschermende en verzorgende behandeling, verhindert haarbreuk tot meer dan 90% en voorkomt schade door kleuren en ontkleuren.

SCHOONHEIDSSALON

LEVISSIME

 

 

Een Spaans top cosmetica merk dat alles heeft wat een huid mooi maakt. Van basisproducten voor dagelijks gebruik tot speciale producten voor specifieke probleemhuid.

Alle producten bestaan uit organische en plantaardige werkstoffen. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, milieuvriendelijk, vrij van paraffine en parabenen, hypoallergeen (dus veilig voor gebruikers met allergieën) en niet op dieren getest.

LeviSsime valt onder de “Alta Cosmetica”, dit is de hoogste categorie waar producten in kunnen vallen voor wat betreft de werkbare stoffen.

NAGELSALON

ORLY

 

 

In de salon wordt tijdens de manicurebehandelingen gewerkt met de uitgebalanceerde kwaliteitsproducten van Orly. Bij Orly staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel en de huid van de handen altijd op de eerste plaats.

Orly staat voor kwaliteit en weet zich van andere merken te onderscheiden.

L' ART UNIQUE COSMETICS

 

 

Voor het plaatsen van kunstnagels en het lakken van uw nagels met gellak, verzorgen wij uw behandelingen met de producten van ons eigen merk L' Art Unique Cosmetics.

Kwalitatieve, elastische gels, waardoor uw kunstnagels en gellaknagels zonder veel problemen zwaardere handen arbeid aan kunnen.

HAIR EXTENSIONS

INDIAN GOLD

 

 

De haren van Indian Gold zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar, afkomstig uit India. De haren worden speciaal door Indian Gold geselecteerd en alleen de hoogste kwaliteit haren, triple-A, zal in aanmerking komen voor de vervaardiging van Indian Gold hair extensions.

De haren van Indian Gold zijn Remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allen dezelfde kant op wijzen waardoor deze niet in elkaar kunnen gaan klitten en zijdezacht aanvoelen. Naast Remy is het haar ook Double Drawn gesorteerd. Dit houdt in dat de haren van aanzet tot punt een gelijke lengte hebben waardoor het niet gaat pieken en/of springen.

BALMAIN

 

 

Balmain Hair Extensions is van hoogwaardig 100% echt Chinees haar. Het zijdezachte haar is met de hand geselecteerd en Remy gesorteerd.

 

Balmain geeft 6 maanden garantie op het haar, mits u de verzorgingsadviezen van uw haarstylist opvolgt.

SOCAP ORIGINAL

 

 

Ook de haren van Socap Original zijn vervaardigd van hoogwaardig 100% menselijk haar, afkomstig uit India. Het mooie zachte haar is Remy gesorteerd.

BRAZILIAN HAIR

 

 

Brazilian Hair is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig 100% echt Remy gesorteerd Braziliaans haar.

Brazilian Hair heeft naast een Single Drawn ook een Double Drawn collectie. Deze hair extensions zijn voller in de punten.

De hair extensions van Brazilian Hair zijn custom made, d.w.z. dat de hair extensions speciaal voor de klant op gewenste haarkleur en textuur worden gemaakt, pas op het moment dat deze besteld worden. Hierdoor is er een levertijd van minimaal 2 weken op deze hair extensions.

Copyright © All Rights Reserved 2010 l L' Art Unique Hair & Beauty l Ontwerp: Diana Sommerdijk