Hair Extensions

HAIR EXTENSIONS

 

 

Eindelijk het haar van uw dromen!

Heeft u altijd al langer of voller haar willen hebben? Kunt u niet wachten tot uw haren zijn gegroeid tot de gewenste lengte? Of wilt u een ander model kapsel, maar is uw haar daarvoor nog te kort?

Heeft u dan wel eens aan hair extensions gedacht?

 

Lees verder voor meer informatie.

ADRES

 

 

 

Dakotastraat 14

6562 HG Groesbeek - Breedeweg

 

 

U vindt ons door de Parachutistenstraat in te rijden (in de Breedeweg tegenover het kerkplein).

Dan neemt u de 2e straat rechts, in de nieuwbouwwijk.

Wij zitten aan de rechterkant op nr. 14,

Bel voor een afspraak

 

 

024 - 397 4184

OPENINGSTIJDEN

 

 

Maandag gesloten

Dinsdag 9:00 tot 17:00 uur

Woensdag gesloten

Donderdag 12:30 tot 17:00 uur

Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur

Zaterdag 9:00 tot 13:00 uur

De meeste mensen denken bij hair extensions alleen aan lang haar of meer volume in het haar.

Maar met hair extensions kan men niet alleen maar lengte en/of volume creëren, men kan ook een kapsel geheel veranderen als het haar daarvoor nog een te korte lengte heeft.

Kijkt u eens naar het foto album onderaan deze pagina wat de mogelijkheden zoal zijn.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen, verwijderen en snijden van hair extensions en werken uitsluitend met de beste kwaliteit real human, double drawn hair extensions van de merken Indian Gold, Brazilian Hair, Russian Hair, Indian Hair, Socap Original en Balmain.

Double drawn wil zeggen dat alle haren in de hair extensions dezelfde lengte hebben, waardoor de hair extensions in de punten veel meer volume hebben dan single drawn hair extensions (hierbij hebben niet alle haren in de extension dezelfde lengte en zijn de punten veel minder vol tot vaak heel dun bij de langere lengtes).

Het voordeel van real human hair (echt menselijk haar) is dat u deze hair extensions net als uw eigen haar kunt wassen, föhnen, stylen, krullen en verven.

 

Deze merken hair extensions zijn door ons met veel zorg uitgekozen, daar wij alleen voor de beste kwaliteit gaan. Deze merken blijven (bij een goede verzorging) lang mooi en kunnen voor langere tijd gedragen worden. De hair weave extensions zelfs tot een jaar of langer!

 

Voordat wij bij u hair extensions gaan plaatsen, nodigen wij u eerst uit in onze kapsalon voor een geheel vrijblijvend advies gesprek.

Dan gaan wij kijken welke mogelijkheden er voor u zijn en welke toepassing het meeste aan uw wensen voldoet. Daarnaast wordt er gekeken welk merk en welke kleur hair extensions het mooiste bij uw eigen haar aansluit en of de hair extensions eventueel eerst op kleur geverfd moeten worden.

 

Daarnaast kunt u ook voor het terug plaatsen van losse hair extensions en weaves bij ons terecht, ook als u deze elders heeft laten zetten.

HAIR EXTENSIONS BESTELLEN

 

Door de vele mogelijkheden wat betreft merken, lengtes, kleuren en texturen. die wij u aan kunnen bieden, is het voor ons niet mogelijk om de hair extensions op voorraad te hebben. Wij bestellen de gewenste hair extensions voor u. Wij kunnen de hair extensions binnen 2 dagen in huis hebben en, indien onze agenda het toelaat, dezelfde week gezet worden, m.u.v. het merk Brazilian Hair (levertijd van minimaal 2 weken).

 

Wij hanteren een aanbetaling van 50% van de waarde van uw extensions op het moment dat wij voor u gaan bestellen.

 

 

GARANTIE

 

U heeft 2 weken garantie op het inzetten van de hair extensions. Na deze 2 weken worden (minimale) kosten in rekening gebracht voor het terug plaatsen van de extensions.

Hair weave extensions worden geheel voor u op maat gemaakt. Nadat deze bij u gezet zijn, kunnen deze niet meer worden geretourneerd. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

 

Daar onze jaren lange ervaring leert dat hair extensions bij een goede verzorging vele maanden langer mooi blijven, adviseren wij u bij aankoop van uw hair extensions altijd een fles Eugene Perma Essentiel Keratin Shampoo 100 ml t.w.v. € 7,50 erbij te nemen (anders vervalt de garantie op de haar kwaliteit van de hair extensions).

Om u een duidelijk kostenoverzicht te kunnen geven van de hair extensions, zijn de prijzen op onze website exclusief deze shampoo.

Copyright © All Rights Reserved 2010 l L' Art Unique Hair & Beauty l Ontwerp: Diana Sommerdijk