Hair Extensions

.
.

HAIR EXTENSIONSEindelijk het haar van uw dromen!

Heeft u altijd al langer of voller haar willen hebben? Kunt u niet wachten tot uw haren zijn gegroeid tot de gewenste lengte? Of wilt u een ander model kapsel, maar is uw haar daarvoor nog te kort?

Heeft u dan wel eens  aan hair extensions gedacht?


Lees verder voor meer informatie.

ADRES
Dakotastraat 14

6562 HG  Groesbeek - BreedewegU vindt ons door de Parachutistenstraat in te rijden (in de Breedeweg tegenover het kerkplein).

Dan neemt u de 2e straat rechts, in de nieuwbouwwijk.

Wij zitten aan de rechterkant op nr. 14,

Bel voor een afspraak024 - 397 4184

OPENINGSTIJDENMaandag        gesloten

Dinsdag          9:00 tot 17:00 uur

Woensdag     gesloten

Donderdag    12:30 tot 17:00 uur

Vrijdag            9:00 tot 17:00 uur

Zaterdag        9:00 tot 13:00 uur

De meeste mensen denken bij hair extensions alleen aan lang haar, maar men kan ook  meer volume in het haar aanbrengen of een kapsel geheel veranderen ondanks dat het haar daarvoor nog een te korte lengte heeft.

Kijkt u eens naar het foto album onderaan deze pagina wat de mogelijkheden zoal zijn.  (Klik op een willekeurige foto om   deze te vergroten).


Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen, snijden en verwijderen van hair extensions en werken uitsluitend met de beste kwaliteit real human (echt menselijk haar), double drawn (extra vol in de punten) hair extensions van de merken  Indian Gold, Brazilian Hair, Russian Hair,    Socap Original en Balmain.

Real human hair extensions kunt u net als uw eigen haar wassen, föhnen, stylen, krullen en verven.


Deze merken hair extensions zijn door ons met veel zorg uitgekozen, daar wij alleen voor de beste kwaliteit gaan. Deze merken blijven  (bij een goede verzorging)   lang mooi en kunnen voor langere tijd gedragen worden. De hair weave  extensions zelfs tot een jaar of langer!


Voordat wij bij u hair extensions gaan plaatsen, nodigen wij u eerst uit in onze kapsalon voor een geheel vrijblijvend advies gesprek.

Wij kijken wat uw wensen zijn en welke toepassing het meeste aan uw wensen voldoet.

Daarnaast wordt er gekeken welk merk en welke kleur hair extensions het mooiste bij uw eigen haar aansluit en of de hair extensions eventueel eerst gekleurd moeten worden.


Ook kunt u  voor het terug plaatsen van losse hair extensions en weaves bij ons terecht als u deze elders heeft laten zetten.

HAIR EXTENSIONS BESTELLEN


Door de vele mogelijkheden wat betreft merken, lengtes, kleuren en texturen die wij u aan kunnen bieden, is het voor ons niet mogelijk om de hair extensions op voorraad te hebben. Wij bestellen de gewenste hair extensions voor u en kunnen deze binnen 2 dagen (Indian Gold, Original Soacap, Balmain), 1 week (Russian Hair) of 2 weken (Brazilian Hair) in huis hebben.


 

Wij hanteren een aanbetaling van 50% van de waarde van uw extensions op het moment dat wij voor u gaan bestellen. 

 

GARANTIE


 

U heeft 2 weken garantie op het inzetten van de hair extensions. Na deze 2 weken worden (minimale) kosten in rekening gebracht voor het terug plaatsen van de extensions.

Daarnaast heeft u garantie op de kwaliteit van de hair extensions, mits u ons verzorgingsadvies opvolgt.


Hair weave extensions worden geheel voor u op maat gemaakt. Nadat deze zijn bestelt en/of bij u zijn gezet, kunnen deze niet meer worden geretourneerd. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

 

Copyright  © All Rights Reserved 2010     l     L' Art Unique Hair & Beauty     l     Ontwerp: Diana Sommerdijk