Stichting Haarwensen

.
.

STICHTING HAARWENSENStichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Heeft u lang haar en wilt u uw haar laten knippen en doneren aan Stichting Haarwensen?

Dan knippen wij uw haar voor maar € 10,00!


Lees verder voor meer informatie.

ADRESDakotastraat 14

6562 HG  Groesbeek - BreedewegU vindt ons door de Parachutistenstraat in te rijden (in de Breedeweg tegenover het kerkplein).

Dan neemt u de 2e straat rechts, in de nieuwbouwwijk.

Wij zitten aan de rechterkant op nr. 14,

Bel voor een afspraak024 - 397 4184

OPENINGSTIJDENMaandag        gesloten

Dinsdag          9:00 tot 17:00 uur

Woensdag     gesloten

Donderdag    12:30 tot 17:00 uur

Vrijdag            9:00 tot 17:00 uur

Zaterdag        9:00 tot 13:00 uur

Kinderen die een vorm van alopecia hebben,  zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

 


Stichting Haarwensen wil deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de Stichting geschonken. Door te werken met onbehandeld haar kan de Stichting de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.


Door donaties van haar en financiële giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen zij deze kinderen niet verblijden met een prachtige pruik.


Ook u kunt hier een bijdrage aan leveren.

Wij knippen voor € 10,00 uw haar in uw gewenste kapsel als u uw lang haar wil doneren aan Stichting Haarwensen.

Neemt u hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag!Bekijk de website van Stichting Haarwensen   >

Deze dames zijn u al voor gegaan en hebben hun haar aan Stichting Haarwensen gedoneerd.Copyright  © All Rights Reserved 2010     l     L' Art Unique Hair & Beauty     l     Ontwerp: Diana Sommerdijk