Producten

ADRES

 

 

 

Dakotastraat 14

6562 HG Groesbeek

 

U vindt ons door de Parachutistenstraat in te rijden (in de Breedeweg tegenover het kerkplein).

Dan neemt u de 2e straat rechts, in de nieuwbouwwijk.

Wij zitten aan de rechterkant op nr. 14,

Bel voor een afspraak

 

 

024 - 397 4184

OPENINGSTIJDEN

 

 

 

Maandag gesloten

Dinsdag 9:00 tot 17:00 uur

Woensdag gesloten

Donderdag 12:30 tot 17:00 uur

Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur

Zaterdag 9:00 tot 13:00 uur

PRODUCTEN

 

 

In onze salon werken wij uitsluitend met producten die staan voor kwaliteit.

 

In de kapsalon wordt gewerkt met de merken Eugene Perma en Goldwell.

In de schoonheidssalon met het merk Dr. Eckstein.

In de nagelsalon met Dr. Eckstein.

 

Lees hieronder meer over onze producten.

 

KAPSALON

CARMEN - Eugene Perma

 

 

Met de Carmen kleuringen van Eugène Perma dat het Reflect Magnetic System bevat, gaan de kleuringen zich als een magneet vastkleven aan het haaroppervlak, om dit glad te maken en een omhulsel te vormen dat licht weerkaatst en de kleur en glans versterkt. En met een 100% grijsdekking garanderen deze kleuringen een verbluffend eindresultaat.

 

Lees meer.

ESSENTIEL - Eugene Perma

 

 

Essentiel is een lijn producten dat wordt erkend voor zijn know-how en hoge kwaliteit.. Een merk voor haarverzorgingsrituelen met hoge precisie. Elk product van Essentiel wordt beschouwd als "levenswater" voor een verzorging die tot in de kern van het haar of de hoofdhuid doordringt om de werkende bestanddelen te verdelen en zo de haarproblemen intensief te behandelen en een gevoel van welzijn te bezorgen.

 

Lees meer.

HAIRPLEX - Profesional Cosmetics

 

 

Kwaliteit van het haar vinden wij het allerbelangrijkste. Highlights, balayage of een complete blondering kunnen een aanslag op uw haar zijn.

Met Hairplex is dit verleden tijd en is het mogelijk om blond, blonder tot platina te gaan met behoud van de kwaliteit van uw haar! Hairplex is een beschermende en verzorgende behandeling, verhindert haarbreuk tot meer dan 90% en voorkomt schade door kleuren en ontkleuren.

 

Lees meer.

TOPCHIC - Goldwell

 

 

Topchic haarkleuring van Goldwell : een uniek en werkelijk intelligent kleursysteem voor uitzonderlijke schoonheid van uw haar, met altijd de mooiste kleurresultaten en extreme glans op uw haar.. Laat u overtuigen door het betrouwbare merk dat is gebaseerd op de nieuwste stand van de techniek, het resultaat van 40 jaar ervaring in professionele haarkleuring. Gegarandeerd 100% grijsdekking.

 

Lees meer.

ARTIST(E) - Eugene Perma

 

 

Eugene Perma is dé specialist in haarverzorgingsproducten, van verzorging tot afwerking, zowel voor de vrouw als man.

Artist(e) staat voor kwaliteit en heeft een hoge cosmetische waarde. Gecombineerd met de know-how van onze haarstyliste, beantwoorden deze producten aan al uw speciale verwachtingen, behoeften en levensstijl en zorgen zowel in de salon als thuis voor een professioneel resultaat.

 

Lees meer.

De producten van Eugene Perma, Goldwell en Profesional Cosmetics zijn dierproefvrij, vrij van DPB en milieu vriendelijk.

SCHOONHEIDSSALON

DR. ECKSTEIN

 

 

Dr. Eckstein heeft haar producten verder ontwikkeld, om deze nog efficiënter en aangenamer te maken, met nog duidelijker zichtbare resultaten.

De professionele producten van Dr. Eckstein zijn gebasseerd op tientallen jaren baanbrekende bio-cosmetische en farmaceutische kennis en productontwikkeling.

En dat is ook meteen de kracht van dit gedegen merk!

De producten van Dr. Eckstein bevatten geen parfum en zijn dierproefvrij.

 

Lees meer.

NAGELSALON

ORLY

 

 

In de salon wordt tijdens de manicurebehandelingen gewerkt met de uitgebalanceerde kwaliteitsproducten van Orly. Bij Orly staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel en de huid van de handen altijd op de eerste plaats.

Orly staat voor kwaliteit en weet zich van andere merken te onderscheiden.

U zult verrast zijn van de resultaten die deze producten geven!

 

Alle producten van Orly zijn dierproefvrij en vrij van DPB, Formaldehyde en Toluene.

 

Lees meer.

L' ART UNIQUE COSMETICS

 

 

Voor het plaatsen van kunstnagels en het lakken van uw nagels met gellak, verzorgen wij uw behandelingen met de producten van ons eigen merk L' Art Unique Cosmetics.

Kwalitatieve, elastische gels, waardoor uw kunstnagels en gellaknagels zonder veel problemen zwaardere handenarbeid aan kunnen.

Copyright © All Rights Reserved 2010 L' Art Unique Hair & Beauty Ontwerp: Diana Sommerdijk