SCHOONHEIDSSALON

SCHOONHEIDSSALON

WAARVOOR KUNT U TERECHT

In Onze Schoonheidssalon 

 

In onze schoonheidssalon staan naast de behandelingen als harsen, epileren, etc. vooral de huid verbeterende gezichtsbehandelingen met de producten van LeviSsime centraal. Met deze huid verbeterende behandelingen gaan wij verder dan de gemiddelde schoonheidssalon.


 

 

Ontdek samen met onze schoonheidsspecialiste de doeltreffendheid van een gezichtsbehandeling.  Zij geeft u alle aandacht en neemt ruim de tijd om uw gezicht optimaal te verzorgen. Uw huid is onze zorg en daarom werken wij alleen met hoogwaardige huidverbeterende producten. 


Basis behandeling

In de basis behandelingen wordt uw huid intensief gereinigd en verzorgd en zal de conditie van de huid zichtbaar verbeteren. 

En heeft u nog nooit een gezichtsbehandeling ervaren, maar wilt u hier wel eens kennis mee maken? Dan is onze Mini Facial uitermate geschikt voor u.

Huidverbetering

Behandel uw huid optimaal met onze huid verbeterende behandelingen. Heeft u een "probleemhuid" en wilt u daar vanaf? Of wilt u de maximale verzorging voor uw huid? Dan zijn deze behandelingen dé oplossing. Deze behandelingen leveren echt zichtbare resultaten!

Aanvullend

Mooi gemodelleerde wenkbrauwen. Gladde benen, zonder haartjes. Een gelaat zonder overtollige haartjes.

Meer kleur op uw wimpers en wenkbrauwen waardoor ze voller lijken. Een mooie bruidsmake-up of avondmake-up voor een feest. Voor al deze behandelingen kunt u ook in onze salon terecht!

PROBLEEMHUID? Wij zijn vooral gespecialiseerd in huid verbeterende gezichtsbehandelingen en werken met de producten van LeviSsime. Heeft u een "probleemhuid" (te vet, te droog, te gevoelig, rimpels of acne) en wilt u hier iets aan doen? Onze huid verbeterende behandelingen  halen het maximale uit uw huid en zorgen voor zichtbare verbetering. Deze behandelingen gaan veel verder dan verzorgende gezichtsbehandelingen die in de gemiddelde schoonheidssalon worden gegeven. Met de producten van LeviSsime kunnen wij geweldige resultaten boeken!

.

Cosmetica kan de klok niet volledig terug draaien, maar met een optimale verzorging haalt u alle mogelijkheden uit de huid. Wij zorgen dat uw huid in perfecte conditie komt en met ons advies voor het onderhoud thuis, zal uw huid er mooi, strak en stralend uitzien. LeviSsime haalt het maximale uit iedere huid en uw huid gaat met onze behandelingen en/of producten echt veranderen!

.

In alle gezichtsbehandelingen wordt met producten gewerkt die zijn afgestemd op uw huid en in de behandelingen met  gezichts- en decolleté massage wordt ook geen standaard massage crème gebruikt, maar wordt deze massage gedaan met een nachtcrème die op de huid is afgestemd, met daar aan toegevoegd diverse huid verbeterende serums, waardoor uw huid zelfs tijdens de massage extra voeding krijgt. 

Prijslijst

BASIS GEZICHTSBEHANDELINGEN

€ 19,50

Mini Facial  -  (20 min.)

Heeft u nog nooit de ontspanning en de doeltreffendheid van een gezichtsbehandeling ervaren? Of wilt u met onze behandelingen eens kennis maken? Onze Mini Facial is uitermate geschikt om voor een klein prijsje onze behandelingen, verzorgingsproducten en werkwijze eens te ervaren. Een verzorgende en ontspannende mini gezichtsbehandeling.

Reiniging, peeling/lysing, mini gezichtsmassage van ongeveer 5 min., masker, dag verzorging.


€ 32,50

Reinigende behandeling  -  (30 min.)

Een reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling, waarbij een goede  reiniging van uw huid centraal staat.

Reiniging, peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, masker, oog verzorging, dag verzorging.


€ 40,00

Reinigende behandeling "Plus"  -  (40 min.)

Een reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling zoals de “Reinigende behandeling”. In deze behandeling wordt er extra met een ampul** gewerkt die de stofwisseling van uw huid verbetert, waardoor de huid er veel frisser uit komt te zien.

Reiniging, peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, ampul, masker, oog verzorging,  dag verzorging).


€ 48,50

Reinigende behandeling "Extra"  -  (45 min.)

Een reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling zoals de “Reinigende behandeling Plus”. In deze behandeling wordt er extra met een fruitzuur peeling** gewerkt die de onderste huidlaag activeert, de poriën kleiner maakt, rimpels verminderd, de huid egaliseert en liftend werkt.

Reiniging, fruitzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, ampul, masker, oog verzorging, dag verzorging.

LET OP:

Indien u actieve acne, veel comedonen (mee-eters) of milia (gerstenkorrels) heeft, kunnen wij uw huid in één van onze "Reinigende behandelingen" onvoldoende behandelen. U heeft hiervoor de "Acne behandeling" nodig!

€ 45,00

Basis behandeling voor dames  -  (60 min.)

Een complete verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling. In deze behandeling staat naast een goede reiniging vooral de intensieve verzorging van de huid centraal. De massagecrème wordt speciaal voor uw huid “op maat” gemaakt.

Reiniging, peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, masker, gezichts- en decolleté massage, oog verzorging, dag verzorging.


€ 45,00

Basis behandeling voor heren  -  (60 min.)

Een complete verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling die speciaal op de mannenhuid is afgestemd.

Reiniging, peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen bijwerken, masker, gezichts- en decolleté massage, oog verzorging, dag verzorging.


€ 55,00

Basis behandeling voor bruid of bruidegom  -  (60 min.)

Een complete verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling, zoals de "Basis gezichtsbehandeling voor dames of heren". Bij deze behandeling ontvangt u ook een intensief verzorgende ampul die u als bruid op de trouwdag onder de make-up aan dient te brengen. Hierdoor krijgt u een frissere blik en blijft uw make-up nog beter gedurende de hele dag zitten. Als bruidegom dient u de ampul onder de dagverzorging aan te brengen.

Reiniging, peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren (bijwerken voor de bruidegom), masker, gezichts- en decolleté massage, oog verzorging, dag verzorging, ampul voor op de trouwdag.


€ 42,50  -  per persoon

Duo behandeling  -  (75 min.)

Heerlijk genieten van een complete, verzorgende en ontspannende "Basis gezichtsbehandeling" samen met uw moeder, zus, vriendin of partner.

Reiniging, peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, masker, gezichts- en decolleté massage, oog verzorging, dag verzorging.


€ 52,50

Acne behandeling  -  (60 min.)

Een reinigende en herstellende behandeling speciaal voor de acne huid. Deze behandeling zuivert, kalmeert, herstelt en stimuleert de huid. Daarnaast staat vooral de uitgebreide diepte reiniging van de huid in deze behandeling centraal.

Reiniging, lysing, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren (dames) of bijwerken (heren), ampul, masker, oog verzorging, dag verzorging.

HUID VERBETERENDE BEHANDELINGEN

€ 61,00

Aqua behandeling  -  (75 min.)

Een behandeling voor een normale, droge of vochtarme huid. Deze behandeling hydrateert en beschermt de huid en is ook uitermate geschikt voor een eczeem huid of een huid met schilfers. 

Reiniging, fruitzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, ampul, masker, gezichts- en decolleté massage, oog verzorging, dag verzorging.


€ 61,00

Delicate behandeling  -  (75 min.)

Een behandeling voor een gevoelige of couperose huid. Deze behandeling hydrateert, vermindert de jeuk van de huid, beschermt de huid grondige en voorkomt verslechtering van de huid.

Reiniging, fruitzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, ampul, masker, gezichts- en decolleté massage, oog verzorging, dag verzorging.


€ 61,00

Armony behandeling  -  (75 min.)

Een behandeling voor een vette, onzuivere of gemengde huid. Deze behandeling zuivert, kalmeert, herstelt en stimuleert de huid.

Reiniging, fruitzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, ampul, masker, gezichts- en decolleté massage, oog verzorging, dag verzorging.


€ 65,00

Longevity behandeling  -  (75 min.)

Een behandeling voor een rijpe huid. Ook is deze behandeling uitermate geschikt voor een “rokers” huid of een huid die zeer veel te lijden heeft (gehad). Deze behandeling hydrateert, beschermt, voorkomt vroegtijdige veroudering en de huid wordt  gestimuleerd

tot herstel.

Reiniging, fruitzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, ampul, masker, gezichts- en decolleté massage, oog verzorging, dag verzorging

AANVULLENDE BEHANDELINGEN

€ 12,50

Wenkbrauwen epileren / bijwerken  -  (15 min.)

  -  15 min.).

€ 15,50

Wenkbrauwen epileren / opnieuw in model  -  (30 min.)

.

€ 11,50

Wenkbrauwen verven

.

€ 13,50

Wimpers verven

.

€ 21,50

Wenkbrauwen en wimpers verven


€ 11,50

Bovenlip of kin harsen

.

€ 18,50

Bovenlip en kin harsen

.

€ 23,50

Bovenlip, kin en wangen harsen

.

€ 24,50

Onderbenen (incl. knie) of bovenbenen harsen

.

€ 39,50

Gehele benen harsen

.

€ 19,50

Onderarmen of bovenarmen harsen

.

€ 29,50

Gehele armen harsen


€ 27,50

Dagmake-up

(incl. lipstick om mee te nemen)

.

€ 38,50

Avondmake-up

(incl. lipstick om mee te nemen)

.

€ 95,00

Bruidsmake-up

(incl. proefsessie en lipstick om mee te nemen)
Deze prijslijst is geldig vanaf 1 mei 2019.

Met deze prijslijst komen alle voorgaande prijslijsten te vervallen.

**

AMPUL

Een ampul is het is het zwaarste product waar we mee werken om de huid maximale verbetering te geven. Het kan de huid op de meest effectieve manier verbeteren en aansturen en is een krachtig en diepgaande peeling.


FRUITZUURPEELING                 

De Glycolev is een ampul die fruitzuren bevat en exfolieert de huid (het maakt de huid dunner). Deze fruitzuren zijn gebufferd. Het peelen gebeurt dus gecontroleerd, wat betekent dat de werking nooit te diep kan zijn en de huid kan beschadigen.

Er wordt gebruik gemaakt van de kleinste molecuul en het kan dus diep in de huid trekken en zijn perfecte werking doen. Bij de Glycolev wordt het ‘cement’ tussen de cellen verstevigd en komt dichter tegen elkaar aan te zitten. Dit betekent dat de huid steviger wordt, rimpels verminderen, de poriën kleiner worden en de huid egaliseert. Bovendien werkt deze ampul liftend!

LeviSsime is een Spaans top cosmetica merk en heeft alles wat een huid mooi maakt.

LeviSsime valt onder de “Alta Cosmetica”.

Dit is de hoogste categorie waar producten in kunnen vallen voor wat betreft de werkbare stoffen. 

De producten zijn resultaatgericht, verzorgen geweldig en beschermen volledig.

LeviSsime gebruikt effectieve werkstoffen, die voor de reguliere cosmetica vaak te kostbaar zijn.

Desondanks zijn de producten voor thuisgebruik zeer betaalbaar!

Alle producten bestaan uit organische en plantaardige werkstoffen. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, milieuvriendelijk, vrij van paraffine en parabenen, hypoallergeen (dus veilig voor gebruikers met allergieën) en niet op dieren getest.

De  producten van LeviSsime sluiten allen op elkaar aan. Om het maximale uit de producten van LeviSsime te halen, adviseren wij om niet verschillende merken door elkaar te gebruiken

voor de dagelijkse verzorging.

Uit recent onderzoek is gebleken dat door het gebruik van verschillende merken door elkaar, pigmentvlekken in de hand worden gewerkt en/of uitslag. Producten/werkstoffen kunnen op elkaar inwerken én reacties geven! Het is dus ook de beste tip tegen irritaties en reacties.

De schoonheidsbehandelingen die met het merk LeviSsime worden gegeven onderscheiden zich van vele andere schoonheidsbehandelingen.

In alle huid verbeterende behandelingen wordt een ampul gebruikt die zeer sterke werkbare stoffen bevat. Het is het zwaarste product waar mee gewerkt kan worden om de huid maximale verbetering te geven.

In de behandelingen wordt ook geen standaard massage crème gebruikt, maar wordt de gezichtsmassage gedaan met een nachtcrème die op de huid is afgestemd, met daar aan toegevoegd diverse huid verbeterende serums.

Als de schoonheidsbehandelingen worden ondersteund  met het dagelijks gebruik van de LeviSsime cosmetica,

dan levert dit fantastische resultaten op!

L' ART UNIQUE

HAIR & BEAUTY


Dakotastraat 14

6562 HG  Groesbeek


U vindt ons:

Vanaf Bredeweg de Parachutistenstraat in

en dan de 2e straat rechts.

(In de nieuwbouwwijk.)

Bel voor

een afspraak


024 - 397 41 84

Openingstijden


Dinsdag t/m zaterdag: 

behandeling alleen

op afspraak


Tijdens een schoonheidsbehandeling zijn wij telefonisch even niet bereikbaar. Spreekt u niet de voicemail in, wij bellen u terug zodra wij in de gelegenheid zijn!

Copyright © All Rights Reserved 2010   I   Webdesign: Diana Sommerdijk