Schoonheidssalon

.
.

SCHOONHEIDSSALONIn onze schoonheidssalon staan naast diverse behandelingen als harsen, epileren, etc. vooral de huid verbeterende gezichtsbehandelingen met de producten van LeviSsime centraal.

Met deze huid verbeterende behandelingen gaan wij verder dan de gemiddelde schoonheidssalon..

LeviSsime maakt echt een verschil en samen met de producten voor thuis zult u verrast zijn van het resultaat!


Lees verder voor meer informatie.

ADRES
Dakotastraat 14

6562 HG  Groesbeek - BreedewegU vindt ons door de Parachutistenstraat in te rijden (in de Breedeweg tegenover het kerkplein).

Dan neemt u de 2e straat rechts, in de nieuwbouwwijk.

Wij zitten aan de rechterkant op nr. 14,

Bel voor een afspraak024 - 397 4184

OPENINGSTIJDENMaandag        gesloten

Dinsdag          9:00 tot 17:00 uur

Woensdag     gesloten

Donderdag    12:30 tot 17:00 uur

Vrijdag            9:00 tot 17:00 uur

Zaterdag        9:00 tot 13:00 uur

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, zoals harsen, epileren, wenkbrauwen en wimpers verven, dag-, avond- en bruidsmake-up en gezichtsbehandelingen.


Wij zijn vooral gespecialiseerd in huid verbeterende gezichtsbehandelingen en werken met de producten van LeviSsime.

Deze behandelingen gaan veel verder dan verzorgende gezichtsbehandelingen die in de gemiddelde schoonheidssalon worden gegeven. Met de producten van LeviSsime    kunnen wij geweldige resultaten boeken!


Cosmetica kan de klok niet volledig terug draaien, maar met een optimale verzorging haalt u alle mogelijkheden uit de huid. Wij zorgen dat uw huid in perfecte conditie komt en met ons advies voor het onderhoud thuis, zal uw huid er mooi, strak en stralend uitzien.


Uit eigen ervaring kunnen wij zeggen :

LeviSsime haalt het maximale uit iedere huid en uw huid gaat met onze behandelingen en/of producten echt veranderen!


Vooral tieners, maar ook volwassenen, jongens of meisjes,  dames of heren die last hebben van een acne huid kunnen wij in 3 à 4 maanden van hun acne af helpen. U kunt hierover meer lezen bij "Acne behandeling".

LeviSsime is een Spaans top cosmetica merk en heeft alles wat een huid mooi maakt.


LeviSsime valt onder de “Alta Cosmetica”. Dit is de hoogste categorie waar producten in kunnen vallen voor wat betreft de werkbare stoffen.


De producten zijn resultaatgericht, verzorgen geweldig en beschermen volledig.

LeviSsime gebruikt effectieve werkstoffen, die voor de reguliere cosmetica vaak te kostbaar zijn. Desondanks zijn de producten voor thuisgebruik zeer betaalbaar!


Alle producten bestaan uit organische en plantaardige werkstoffen. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, milieuvriendelijk, vrij van paraffine en parabenen, hypoallergeen (dus veilig voor gebruikers met allergieën) en niet op dieren getest.

De  producten van LeviSsime sluiten allen op elkaar aan. Om het maximale uit de producten van LeviSsime te halen, adviseren wij om niet verschillende merken door elkaar te gebruiken voor de dagelijkse verzorging.


Uit recent onderzoek is gebleken dat door het gebruik van verschillende merken door elkaar, pigmentvlekken in de hand worden gewerkt en/of uitslag. Producten/werkstoffen kunnen op elkaar inwerken én reacties geven! Het is dus ook de beste tip tegen irritaties en reacties.

De schoonheidsbehandelingen die met het merk LeviSsime worden gegeven onderscheiden zich van vele andere schoonheidsbehandelingen.


In bijna alle behandelingen wordt een ampul gebruikt.

Een ampul is een serum die zeer sterke werkbare stoffen bevat. Het is het zwaarste product waar mee gewerkt kan worden om de huid maximale verbetering te geven.


In de behandelingen wordt ook geen standaard massage crème gebruikt, maar wordt de gezichtsmassage gedaan met een nachtcrème die op de huid is afgestemd, met daar aan toegevoegd diverse huid verbeterende serums.

Als de schoonheidsbehandelingen worden ondersteund  met het dagelijks gebruik van de LeviSsime cosmetica, dan levert dit fantastische resultaten op!

.........

Copyright  © All Rights Reserved 2010     l     L' Art Unique Hair & Beauty     l     Ontwerp: Diana Sommerdijk