Stal Klein Amerika

Welkom bij Stal Klein Amerika.

 

 

Kapsalon in Groesbeek - Schoonheidssalon in Groesbeek - Nagelsalon in Groesbeek - Hair extensions in Groesbeek.

Stal Klein Amerika biedt iedereen in een gezellige en aangename sfeer de mogelijkheid om te leren paardrijden. Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom om deze leuke sport op een veilige en verantwoorde manier te beoefenen.

Al sinds 1980 is Stal Klein Amerika een begrip zowel binnen als buiten ‘de paardenwereld’ van Groesbeek en omgeving.

 

De accommodatie is gelegen in het mooie heuvel landschap aan de rand van Groesbeek, bij Nijmegen. Door de ligging pal aan het bos zijn de uitrijmogelijkheden fantastisch.

 

Naast paardrijlessen kunt u ook voor stalling van uw paard of pony terecht. De manege heeft de beschikking over uitstekende faciliteiten. De ruime en lichte paardenboxen bieden een comfortabel onderkomen aan uw paard of pony en u heeft de beschikking over een binnen- en buitenrijbaan, meerdere poetsplaatsen, een wasplaats met warm water, weilanden, paddocks, een stapmolen en een grote springpiste.

Ook is er een ruime en gezellige kantine met terras met zicht op de binnen- en buitenrijbaan. De rijbanen zijn voorzien van uitstekende bodems, welke dagelijks bijgehouden worden.

 

Heeft u interesse om bij onze manege paardrijles te krijgen, op uw eigen paard of op één van onze manegepaarden? Of zoekt u stalling voor uw paard of pony? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag!

 

Leon en Cécile Sommerdijk.

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved 2010 L'Art Unique Hair & Beauty ........... Design: Diana Sommerdijk

 

 

Stal Klein Amerika.

 

Klein Amerika 1

6562 KC Groesbeek

 

Tel. 024 - 397 2149 / 06 - 43556190

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over Stal Klein Amerika?

 

Bezoek de website: