BRUID&BRUIDEGOM

BRUID & BRUIDEGOM

WAARVOOR KUNT U TERECHT ALS

Bruid & Bruidegom 

 

Op de mooiste dag van uw leven willen u en uw partner er natuurlijk stralend uitzien! In onze salon verzorgen wij uw schoonheid voor uw trouwdag in al z'n facetten. U kunt samen met uw partner kiezen voor een losse behandeling in onze salon, of voor een arrangement.


 

 

Indien u kiest voor het arrangement, maakt u, eventueel samen met uw partner of een ander familielid (of leden), gebruik van minimaal 3 behandelingen naar uw eigen keuze in onze kapsalon, schoonheidssalon én/of nagelsalon, en ontvangt u 5% korting op al deze behandelingen.

Bruidskapsel


Met veel zorg maken wij bij u een schitterend bruidskapsel. Naast een mooie coupe, of feestelijk opgestoken, kunt u ook denken aan het plaatsen van hair extentions. Hiermee kunt u voller of langer haar creëren.

Ter voorbereiding van het bruidskapsel bezoekt u ruime tijd voor uw trouwdag onze salon om samen met onze haarstyliste uw wensen te bespreken en wordt er een proefkapsel bij u gemaakt.

Bruidsmake-up


Bij een mooi bruidskapsel hoort ook een mooie bruidsmake-up. Een make-up die geheel bij u past en naar uw persoonlijke smaak.

Ook voor de bruidsmake-up nodigen wij u ruime tijd voor uw trouwdag uit in onze salon om samen met onze schoonheidsspecialiste uw wensen te bespreken en een proefmake-up aan te brengen.

Bruidsnagels


Om het plaatje helemaal compleet te maken verzorgen wij ook uw bruidsnagels. Van nagels lakken of French Manicure tot een Nail Art,

geheel naar uw eigen wensen.

Uw bruidsnagels worden door onze nagelstyliste 1 à 2 dagen voor uw trouwdag verzorgt, zodat deze er op de trouwdag optimaal uitzien.

Gezichtsbehandeling


 Daarnaast kunt u ook denken aan een "Basis behandeling voor de bruid". 

Uw gezicht wordt dan optimaal verzorgt en u ontvangt bij deze behandeling een extra verzorgende ampul die op de trouwdag onder uw bruidsmake-up aangebracht dient te worden. Door deze ampul krijgt u een frissere blik en blijft de make-up gedurende de hele dag beter zitten.

Wilt u uw gezicht niet laten verzorgen? Denk dan eens aan wenkbrauwen epileren en/of verven. Dit maakt uw bruidsmake-up net even af!

Bruidegom


Ook voor de bruidegom verzorgen wij diverse behandelingen.

Een mooi geknipt kapsel is hierbij niet meer weg te denken en kunt u de dag voor de trouwdag bij ons gratis nog even de contouren bij laten werken.

Ook kan de bruidegom denken aan een verzorgende gezichtsbehandeling waardoor een frissere blik ontstaat. Of even de wenkbrauwen bij laten werken, dat maakt het net even af.

Familie


Willen uw familieleden, kennissen of ceremoniemeester ook op uw trouwdag gekapt worden? Of willen zij een make-up aangebracht hebben?

Dan valt dit onder het bruidsarrangement en ontvangen zij ook 5% korting. 

L' ART UNIQUE

HAIR & BEAUTY


Dakotastraat 14

6562 HG  Groesbeek


U vindt ons:

Vanaf Bredeweg de Parachutistenstraat in

en dan de 2e straat rechts.

(In de nieuwbouwwijk.)

Bel voor

een afspraak


024 - 397 41 84

Openingstijden


Dinsdag t/m zaterdag: 

behandeling alleen

op afspraak


Tijdens een schoonheidsbehandeling zijn wij telefonisch even niet bereikbaar. Spreekt u niet de voicemail in, wij bellen u terug zodra wij in de gelegenheid zijn!

Copyright © All Rights Reserved 2010   I   Webdesign: Diana Sommerdijk