NAGELSALON

Nagelsalon


Gellak

 


De gellak behandeling is geschikt voor diegene die de natuurlijke nagels gedurende 3 tot 4 weken mooi gelakt wil hebben zonder afbladderen. Een gellak behandeling beschermt de natuurlijke nagel en maakt de nagels steviger, waardoor ze minder snel breken.

Gelnagels

 


Helaas heeft niet iedereen sterke nagels en kunnen deze altijd op de gewenste lengte gehouden worden. Heeft u dunne, zwakke nagels die regelmatig afbreken, of doet u zware handarbeid  waardoor uw nagels telkens afbreken? Dan zijn gelnagels voor u misschien de oplossing.

Manicure

 


Handen hebben dagelijks veel te verduren door water, kou, zon, schoonmaakmiddelen etc. waardoor er problemen kunnen ontstaan,

zoals zeer droge handen, kloven, nagels die splijten of afbreken.

 Manicure helpt deze problemen op te lossen en te voorkomen.

GELLAK is een gelsysteem dat als een nagellak op de natuurlijke nagel wordt aangebracht en onder een gellamp wordt uitgehard. Het resultaat is mooie gladde nagels met een kleur die 3 tot 4 weken blijft zitten en ook nog eens meer stevigheid aan de nagels geeft. Het aantal weken dat gellak mooi op de natuurlijke nagel blijft zitten is wel afhankelijk van de sterkte van de nagel, hoe sterker de natuurlijke nagel, des te langer de gellak mooi blijft zitten. Ook is het afhankelijk hoe men met de nagels omgaat, hoe voorzichtiger iemand met de nagels omgaat, hoe langer en beter de gellak goed blijft zitten.


GELNAGELS zijn ongeveer 60x sterker dan de eigen natuurlijke nagel waardoor deze zeer geschikt zijn voor diegenen die extra veel stevigheid van hun nagels verwachten. Denk hierbij aan zwakke, dunne nagels of extra belasting van de nagels door bijv. bepaalde werkzaamheden. In onze salon wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige bouwgels voor het zetten van gelnagels. Het voordeel van deze bouwgels t.o.v. de hardere soorten gel of acryl is dat deze bouwgels flexibel zijn, waardoor bij hard stoten van de nagels, deze minder snel zullen breken of luchtbellen ontstaan. 

Nieuwsgierig naar onze nagel modellen?

Prijslijst

Gellak

 

€ 26,50

Nagels lakken met gellak (v.a.)

.

€ 2,00

Extra verstevigende laag onder de glanzende topcoat

Is alleen de gellak niet sterk genoeg voor u, maar wilt u ook geen gelnagels? Dan kunnen wij een extra verstevigende laag onder de glanzende topcoat zetten.


€ 7,00

Extra verstevigende laag met opbouw gel onder de gellak

De natuurlijke nagel wordt eerst verstevigd met een opbouw gel. Nadat de opbouw gel in model is gebracht, wordt de nagel gelakt met gellak. Deze behandeling gaat een beetje in de richting van een gelnagel.

.

€ 39,50

Nageltips aanbrengen en lakken met gellak

Heeft u hele korte nagels en wilt u ze graag iets langer hebben? Ook dat kan in een gellak behandeling. Wij zetten dan een nageltip (kunstmatige verlenging) op uw nagels en lakken deze af met de gellak. 

.

Let op : indien u een behoorlijke lengte wenst, adviseren wij om gelnagels te nemen, omdat alleen lakken met gellak dan niet sterk genoeg is.

Manicure

 

€ 20,00

Manicure behandeling "Standaard"

Nagels vijlen, manicurebadje, peeling, masker, nagels lakken met topcoat, nagelriemolie, handcrème. 

.

€ 25,00

Manicure behandeling "Luxe"

Nagels vijlen, manicurebadje, peeling, masker, paraffine behandeling, nagels lakken met topcoat, nagelriemolie, handcrème.

.

€ 30,00

Manicure behandeling "Exclusive"

Nagels vijlen, manicurebadje, peeling, masker, paraffine behandeling, handmassage, nagels lakken met topcoat, nagelriemolie, handcrème.


€ 15,00

Nagels vijlen en lakken met nagellak

.

€ 5,00 KORTING

Op nagels lakken met nagellak of gellak i.c.v. een manicure behandeling


Gelnagels

 

€ 65,00

Nieuwe set gelnagels incl. lakken of French Manicure

Nagelverlenging d.m.v. nageltips en een overlay van verstevigende, flexibele gel laag.

 

€ 52,50

Versteviging natuurlijke nagels met gel incl. lakken of French Manicure

Overlay van verstevigende, flexibele gel laag op de natuurlijke nagels.

.

€ 42,50

Opvulbehandeling van gelnagels incl. lakken of French Manicure

.

€ 22,50

Verwijderen van gelnagels (incl. naverzorging)

.

€ 29,50

Verwijderen van acrylnagels (incl. naverzorging)In onze salon wordt altijd met een persoonlijke vijlenset gewerkt in verband met de hygiëne.

Nagelproducten 

kopen ?

Deze prijslijst is geldig vanaf 1 maart 2020.

Met deze prijslijst komen alle voorgaande prijslijsten te vervallen.

Nagelgroothandel - Online


L' Art Unique Cosmetics is al vanaf 2004 een nagelgroothandel en heeft ook een webshop in nagelproducten, waar zowel nagelstylisten als consumenten, professionele nagel producten kunnen inkopen.


Daar wij deels met onze uitgebreide nagelgroothandel gaan stoppen en uiteindelijk alleen nog gellak en de benodigdheden hiervoor zullen gaan verkopen, is vanaf augustus 2021 onze vorige webshop (www.nagelgroothandel-online.nl) een onderdeel geworden van één van onze hairextensions webshops.


U kunt in onze webshop in een beveiligde omgeving winkelen en betalen.

Heeft u vragen over onze nagel producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag!


Indien u in onze salon in Groesbeek nagel producten wilt kopen/ophalen, dan kunt u dit uitsluitend op afspraak doen, wij nemen dan graag de tijd om u te adviseren en te helpen.

Nieuwsgierig naar

onze webshop?

Nagel modellen

 

Klik op de foto om te vergroten.