NAGELSALON / NAGELOPLEIDINGEN

Nagelsalon

LET OP : I.v.m. de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe  klanten aan in onze nagelsalon.

Gellak

 


De gellak behandeling is geschikt voor diegene die de natuurlijke nagels gedurende 3 tot 4 weken mooi gelakt wil hebben zonder afbladderen. Een gellak behandeling beschermt de natuurlijke nagel en maakt de nagels steviger, waardoor ze minder snel breken.

Gelnagels

 


Helaas heeft niet iedereen sterke nagels en kunnen deze altijd op de gewenste lengte gehouden worden. Heeft u dunne, zwakke nagels die regelmatig afbreken, of doet u zware handarbeid  waardoor uw nagels telkens afbreken? Dan zijn gelnagels voor u misschien de oplossing.

Manicure

 


Handen hebben dagelijks veel te verduren door water, kou, zon, schoonmaakmiddelen etc. waardoor er problemen kunnen ontstaan,

zoals zeer droge handen, kloven, nagels die splijten of afbreken.

 Manicure helpt deze problemen op te lossen en te voorkomen.

GELLAK is een gelsysteem dat als een nagellak op de natuurlijke nagel wordt aangebracht en onder een gellamp wordt uitgehard. Het resultaat is mooie gladde nagels met een kleur die 3 tot 4 weken blijft zitten en ook nog eens meer stevigheid aan de nagels geeft. Het aantal weken dat gellak mooi op de natuurlijke nagel blijft zitten is wel afhankelijk van de sterkte van de nagel, hoe sterker de natuurlijke nagel, des te langer de gellak mooi blijft zitten. Ook is het afhankelijk hoe men met de nagels omgaat, hoe voorzichtiger iemand met de nagels omgaat, hoe langer en beter de gellak goed blijft zitten.


GELNAGELS zijn ongeveer 60x sterker dan de eigen natuurlijke nagel waardoor deze zeer geschikt zijn voor diegenen die extra veel stevigheid van hun nagels verwachten. Denk hierbij aan zwakke, dunne nagels of extra belasting van de nagels door bijv. bepaalde werkzaamheden. In onze salon wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige bouwgels voor het zetten van gelnagels. Het voordeel van deze bouwgels t.o.v. de hardere soorten gel of acryl is dat deze bouwgels flexibel zijn, waardoor bij hard stoten van de nagels, deze minder snel zullen breken of luchtbellen ontstaan. 

Nieuwsgierig naar onze nagel modellen?

Prijslijst

Gellak

 

€ 26,50

Nagels lakken met gellak (v.a.)

.

€ 2,00

Extra verstevigende laag onder de glanzende topcoat

Is alleen de gellak niet sterk genoeg voor u, maar wilt u ook geen gelnagels? Dan kunnen wij een extra verstevigende laag onder de glanzende topcoat zetten.


€ 7,00

Extra verstevigende laag met opbouw gel onder de gellak

De natuurlijke nagel wordt eerst verstevigd met een opbouw gel. Nadat de opbouw gel in model is gebracht, wordt de nagel gelakt met gellak. Deze behandeling gaat een beetje in de richting van een gelnagel.

.

€ 39,50

Nageltips aanbrengen en lakken met gellak

Heeft u hele korte nagels en wilt u ze graag iets langer hebben? Ook dat kan in een gellak behandeling. Wij zetten dan een nageltip (kunstmatige verlenging) op uw nagels en lakken deze af met de gellak. 

.

Let op : indien u een behoorlijke lengte wenst, adviseren wij om gelnagels te nemen, omdat alleen lakken met gellak dan niet sterk genoeg is.

Manicure

 

€ 20,00

Manicure behandeling "Standaard"

Nagels vijlen, manicurebadje, peeling, masker, nagels lakken met topcoat, nagelriemolie, handcrème. 

.

€ 25,00

Manicure behandeling "Luxe"

Nagels vijlen, manicurebadje, peeling, masker, paraffine behandeling, nagels lakken met topcoat, nagelriemolie, handcrème.

.

€ 30,00

Manicure behandeling "Exclusive"

Nagels vijlen, manicurebadje, peeling, masker, paraffine behandeling, handmassage, nagels lakken met topcoat, nagelriemolie, handcrème.


€ 15,00

Nagels vijlen en lakken met nagellak

.

€ 5,00 KORTING

Op nagels lakken met nagellak of gellak i.c.v. een manicure behandeling


Gelnagels

 

€ 65,00

Nieuwe set gelnagels incl. lakken of French Manicure

Nagelverlenging d.m.v. nageltips en een overlay van verstevigende, flexibele gel laag.

 

€ 52,50

Versteviging natuurlijke nagels met gel incl. lakken of French Manicure

Overlay van verstevigende, flexibele gel laag op de natuurlijke nagels.

.

€ 42,50

Opvulbehandeling van gelnagels incl. lakken of French Manicure

.

€ 22,50

Verwijderen van gelnagels (incl. naverzorging)

.

€ 29,50

Verwijderen van acrylnagels (incl. naverzorging)In onze salon wordt altijd met een persoonlijke vijlenset gewerkt in verband met de hygiëne.

Leuk bijverdienen als 

nagelstyliste ?

Deze prijslijst is geldig vanaf 1 maart 2020.

Met deze prijslijst komen alle voorgaande prijslijsten te vervallen.

Nagelcursus of nagelopleiding

 


Heeft u interesse in nagelverzorging, nagels lakken, versieren, etc. en wilt u naast uw huidige baan leuk bijverdienen of zelfs professioneel nagelstylist

worden? Dan kunt u bij ons diverse cursussen en opleidingen volgen.  Van nagels leren lakken met gellak tot allround nagelstylist.


De opleidingen worden gegeven door de eigenaresse van L' Art Unique Cosmetics die al 30 jaar werkzaam is in de nagelbranche,

waarvan meer dan 20 jaar in het opleiden van cursisten tot een vakkundig nagelstylist.

Zij adviseert u graag over de cursus- en opleidingsmogelijkheden.


Professioneel nagelstylist worden

 


Wij bieden u een volledig opleidingstraject die u de mogelijkheid biedt om het vak op een professionele manier uit te oefenen

Tijdens de opleiding wordt u begeleid in het maken en verzorgen van mooie, technisch correcte nagels en hoe u een tevreden klantenbestand op kunt bouwen om uw

eigen nagelsalon te starten.  

Doordat er uitsluitend met max. 2 cursisten op een lesdag wordt gewerkt, wordt u individueel zeer intensief begeleid. 


Bijverdienen als nagelstylist

 


U kunt bij ons ééndaagse cursussen volgen om te leren hoe u

met het nagelvak leuke inkomsten kunt genereren naast

uw huidige baan.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leren hoe u nagels moet lakken met gellak en waar u op moet letten, hoe u manicure behandelingen kunt geven, hoe u nagels kunt versieren met diverse nail art producten en penselen of zelfs hoe u nagels kunt verstevigen en verlengen met gel en nageltips. 

Budget opleiding

 

Wilt u bij ons een cursus of opleiding volgen in een andere samenstelling zoals u op onze website kunt zien,

of heeft u een bepaald budget dat afwijkt van onze opleidingen?


Ook dan kunt u bij ons terecht.


Wij stellen dan voor u een opleiding samen naar uw eigen wensen en uw eigen budget! 


Interesse in een

cursus of opleiding?

Nagelgroothandel - OnlineL' Art Unique Cosmetics is al vanaf 2004 een nagelgroothandel en heeft sinds 2009 ook een webshop (Nagelgroothandel Online), waar zowel nagelstylisten als consumenten, professionele nagel producten kunnen inkopen.


Wilt u bijvoorbeeld zelf uw nagels lakken met professionele gellak?

In onze webshop vindt u alles wat u hiervoor nodig heeft. Het assortiment bestaat uit meer dan 350 nagel producten met uitgebreide informatie bij de producten en handleidingen waar nodig is.


U kunt in onze webshop in een beveiligde omgeving winkelen en betalen.

Heeft u vragen over onze nagel producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag!


Indien u in onze salon in Groesbeek nagel producten wilt kopen/ophalen, dan kunt u dit uitsluitend op afspraak doen, wij nemen dan graag de tijd om u te adviseren en te helpen.

Nieuwsgierig naar

onze webshop?