OPLEIDINGEN NAGELSTYLIST

OPLEIDING NAGELSTYLIST

LEUK BIJVERDIENEN MET EEN

Opleiding Als Nagelstylist 

 

Heeft u interesse in nagelverzorging, nagels lakken, versieren, etc. en wilt u naast uw huidige baan leuk bijverdienen of zelfs professioneel nagelstylist(e) worden? Dan kunt u bij ons diverse cursussen en opleidingen volgen. Van nagels leren lakken met gellak tot allround nagelstylist.


 

 

De opleidingen worden gegeven door de eigenaresse van L' Art Unique Cosmetics die al meer dan 25 jaar werkzaam is in de nagelbranche, waarvan 15 jaar in het opleiden van cursisten tot een vakkundig nagelstylist. Zij adviseert u graag over de cursus- en opleidingsmogelijkheden.

BIJVERDIENEN ALS NAGELSTYLIST? U kunt bij ons ééndaagse cursussen volgen om te leren hoe u met het nagelvak leuke inkomsten kunt genereren naast uw huidige baan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leren hoe u nagels moet lakken met gellak en waar u op moet letten, hoe u manicure behandelingen kunt geven, hoe u nagels kunt versieren met diverse nail art producten en penselen of zelfs hoe u nagels kunt verstevigen en verlengen met gel en nageltips. 


PROFESSIONEEL NAGELSTYLIST WORDEN? Wij bieden u een volledig opleidingstraject die u de mogelijkheid biedt om het vak op een professionele manier uit te oefenenTijdens de opleiding wordt u niet alleen begeleid in het maken en verzorgen van mooie, technisch correcte nagels, maar ook hoe u een tevreden klantenbestand op kunt bouwen en hiermee uw eigen nagelsalon kunt starten. Ook na uw opleiding kunt u altijd bij ons terecht voor advies en trainingen. Ons doel is om van u een vakkundig nagelstylist te maken die zich kan onderscheiden van andere vakgenoten!

Doordat er uitsluitend met max. 2 cursisten op een lesdag wordt gewerkt, wordt u individueel zeer intensief begeleid. 

Certificaat


Gedurende de opleiding wordt u een aantal keren getoetst en ontvangt u een certificaat voor het onderdeel waarop u getoetst bent. Het beroep "nagelstylist" is in Nederland geen erkend vak en diploma's en certificaten hebben dan ook geen wettelijke status. Ook wij kunnen u dus geen erkende certificaten bieden, zoals geen enkele andere branchegenoot dit kan.

Budget opleiding


Wilt u bij ons een opleiding volgen in een andere samenstelling zoals u op onze website kunt zien, of heeft u een bepaald budget dat afwijkt van onze opleidingen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij stellen dan voor u een opleiding samen naar uw eigen wensen en uw eigen budget! 

Inschrijven opleiding


Heeft u interesse in het volgen van een opleiding bij ons? Dan kunt u in onze webshop (u wordt doorgelinkt naar onze andere website) uw cursus of opleiding direct bestellen. Zodra wij uw bestelling in onze webshop hebben ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op.

Weet u niet zeker voor welke opleiding u moet kiezen?

Neemt u dan (bij voorkeur) telefonisch eerst contact met ons op. Wij geven u dan graag  advies over welke opleiding het beste aan uw wensen voldoet.

L' ART UNIQUE

HAIR & BEAUTY


Dakotastraat 14

6562 HG  Groesbeek


U vindt ons:

Vanaf Bredeweg de Parachutistenstraat in

en dan de 2e straat rechts.

(In de nieuwbouwwijk.)

Bel voor

een afspraak


024 - 397 41 84

Openingstijden


Dinsdag t/m zaterdag: 

behandeling alleen

op afspraak


Tijdens een schoonheidsbehandeling zijn wij telefonisch even niet bereikbaar. Spreekt u niet de voicemail in, wij bellen u terug zodra wij in de gelegenheid zijn!

Copyright © All Rights Reserved 2010   I   Webdesign: Diana Sommerdijk