SCHOONHEIDSSALON

Schoonheidssalon

 

Skin Care

 


In deze basis behandelingen wordt uw huid intensief gereinigd en verzorgd en zal de conditie van de huid zichtbaar verbeteren. Heeft u nog nooit een gezichtsbehandeling ervaren, maar wilt u hier eens kennis mee maken? Dan is onze Mini Facial uitermate geschikt voor u.

Skin Therapy

 


Behandel uw huid optimaal met deze huid verbeterende behandelingen. Heeft u een "probleemhuid" en wilt u daar vanaf?

Of wilt u de maximale verzorging voor uw huid? Dan zijn deze behandelingen dé oplossing. Ze leveren echt zichtbare resultaten!

Aanvullend

 


Mooi gemodelleerde wenkbrauwen. Gladde benen, armen of gelaat zonder overtollige haartjes. Meer kleur op uw wimpers en wenkbrauwen waardoor ze voller lijken. Een mooie avondmake-up voor een feest. Voor al deze behandelingen kunt u bij ons terecht!

PROBLEEMHUID? Wij zijn vooral gespecialiseerd in huid verbeterende gezichtsbehandelingen en werken met de producten van LeviSsime. Heeft u een "probleemhuid" (te vet, te droog, te gevoelig, rimpels of acne) en wilt u hier iets aan doen? Vooral de "Skin Therapy" behandelingen  zorgen voor zichtbare verbetering. Deze behandelingen gaan veel verder dan de reguliere gezichtsbehandelingen die in de gemiddelde schoonheidssalon worden gegeven. Met de producten van LeviSsime kunnen wij geweldige resultaten boeken! 


Cosmetica kan de klok niet volledig terug draaien, maar met een optimale verzorging haalt u alle mogelijkheden uit de huid. Wij zorgen dat uw huid in perfecte conditie komt en met ons advies voor het onderhoud thuis, zal uw huid er mooi, strak en stralend uitzien. LeviSsime haalt het maximale uit iedere huid en uw huid gaat met onze behandelingen en/of producten echt veranderen!


In al onze gezichtsbehandelingen wordt met producten gewerkt die zijn afgestemd op uw huid en in de behandelingen met  gezichts- en decolleté massage wordt ook geen standaard massage crème gebruikt, maar wordt deze massage gedaan met een nachtcrème die op de huid is afgestemd, met daar aan toegevoegd diverse huid verbeterende serums, waardoor uw huid zelfs tijdens de massage extra voeding krijgt. 

Iemand verwennen?

Geef eens een beautybon cadeau!

Prijslijst

Skin Care

 

€ 21,50

Mini Facial  -  (ca. 20 min.)

Heeft u nog nooit de ontspanning en de doeltreffendheid van een gezichtsbehandeling ervaren? Of wilt u met onze behandelingen, verzorgingsproducten of werkwijze eens kennis maken? Hiervoor is onze Mini Facial uitermate geschikt. 

Reiniging, lysing, mini gezichtsmassage van ongeveer 5 min., masker, dag verzorging.

.

€ 32,50

Clear Balance Facial  -  (ca. 30 min.)

Een reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling, waarbij een goede  reiniging van uw huid centraal staat. 

Reiniging, lysing, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, masker, dag verzorging.


€ 40,00

Clear Balance Facial "Plus" -  (ca. 40 min.)

Een reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling, waarbij een goede  reiniging van uw huid centraal staat. In deze behandeling wordt er extra met een ampul gewerkt die de stofwisseling van uw huid verbetert, waardoor de huid er veel frisser uit komt te zien.

Reiniging, lysing, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, ampul, masker, dag verzorging.

 

€ 45,00

Skin Care Facial  -  (ca. 60 min.) 

Een complete verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling, waarbij naast de gezichtsmassage vooral de intensieve reiniging en verzorging van de huid centraal staat. Voor de heren wordt deze behandeling speciaal op de mannenhuid afgestemd.

Reiniging, lysing, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, gezichts- en decolleté massage, masker, dag verzorging.

.

€ 29,50  -  per persoon

Duo Mini Facial  -  (ca. 60 min.)

Een Mini Facial (incl. epileren) samen met uw moeder, zus, vriendin of partner.

Reiniging, lysing, wenkbrauwen epileren, gezichts- en decolleté massage, masker, dag verzorging.


€ 42,50  -  per persoon

Duo Skin Care Facial  -  (ca. 90 min.)

Een Skin Care Facial samen met uw moeder, zus, vriendin of partner.

Reiniging, lysing, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, gezichts- en decolleté massage, masker, dag verzorging.


€ 52,50  

Acne Balance Facial  -  (ca. 60 min.)

Een reinigende en herstellende behandeling speciaal voor de acne huid. Deze behandeling zuivert, kalmeert, herstelt en stimuleert de huid. Daarnaast staat vooral de uitgebreide diepte reiniging van de huid in deze behandeling centraal.

Reiniging, lysing, uitgebreid onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, ampul, masker, dag verzorging.Let op : indien u actieve acne, veel comedonen (mee-eters) of milia (gerstenkorrels) heeft, kunnen wij uw huid in de "Clear Balance Facials" onvoldoende behandelen. U heeft hiervoor de "Acne Balance Facial" nodig!

Skin Therapy

 

€ 61,00

LeviSsime Aqua Facial  -  (ca. 75 min.)  

Voor een normale, droge of vochtarme huid. Deze behandeling hydrateert en beschermt de huid en is uitermate geschikt voor eczeem huid of een huid met schilfers. 

Reiniging, fruitzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, ampul, masker, gezichts- en decolleté massage, oog verzorging, dag verzorging.

 

€ 61,00

LeviSsime Delicate Facial  -  (ca. 75 min.)  

Voor een gevoelige of couperose huid. Deze behandeling hydrateert, vermindert de jeuk van de huid, beschermt de huid grondige en voorkomt verslechtering van de huid.

Reiniging, fruitzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, ampul, masker, gezichts- en decolleté massage, oog verzorging, dag verzorging.

.

€ 61,00

LeviSsime Armony Facial  -  (ca. 75 min.) 

Voor een vette, onzuivere of gemengde huid. Deze behandeling zuivert, kalmeert, herstelt en stimuleert de huid.

Reiniging, fruitzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, ampul, masker, gezichts- en decolleté massage, oog verzorging, dag verzorging.

.

€ 65,00

LeviSsime Longevity Facial  -  (ca. 75 min.) 

Voor een rijpe huid. Ook is deze behandeling uitermate geschikt voor een “rokers” huid of een huid die zeer veel te lijden heeft (gehad). Deze behandeling hydrateert, beschermt, voorkomt vroegtijdige veroudering en de huid wordt gestimuleerd tot herstel.

Reiniging, fruitzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, ampul, masker, gezichts- en decolleté massage, oog verzorging, dag verzorging.

Aanvullend

€ 13,50

Wenkbrauwen epileren / bijwerken  -  (ca. 15 min.)  

 

€ 17,50

Wenkbrauwen epileren / geheel in model brengen  -  (ca. 30 min.)


€ 11,50

Wenkbrauwen verven


€ 14,50

Wimpers verven


€ 22,50

Wenkbrauwen en wimpers verven 

€ 12,50

Bovenlip of kin harsen


€ 18,50

Bovenlip en kin harsen


€ 24,50

Bovenlip, kin en wangen harsen


€ 26,50

Benen harsen (v.a.)


€ 21,50

Armen harsen (v.a.)

Deze prijslijst is geldig vanaf 1 maart 2020.

Met deze prijslijst komen alle voorgaande prijslijsten te vervallen.

LeviSsime is een Spaans top cosmetica merk en heeft alles wat een huid mooi maakt.

LeviSsime valt onder de “Alta Cosmetica”. Dit is de hoogste categorie waar producten in kunnen vallen voor wat betreft de werkbare stoffen. 

De producten zijn resultaatgericht, verzorgen geweldig en beschermen volledig.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.

LeviSsime gebruikt effectieve organische en plantaardige werkstoffen. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, milieuvriendelijk, vrij van paraffine en parabenen, hypoallergeen (dus veilig voor gebruikers met allergieën) en niet op dieren getest.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.

Om het maximale uit de producten van LeviSsime te halen, adviseren wij om niet verschillende merken door elkaar te gebruiken voor de dagelijkse verzorging.

Uit recent onderzoek is gebleken dat door het gebruik van verschillende merken door elkaar, pigmentvlekken in de hand worden gewerkt en/of uitslag. Producten/werkstoffen kunnen op elkaar inwerken én reacties geven! Het is dus ook de beste tip tegen irritaties en reacties.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.

De schoonheidsbehandelingen die met LeviSsime worden gegeven onderscheiden zich van vele andere schoonheidsbehandelingen.

In alle huid verbeterende behandelingen wordt een ampul gebruikt die zeer sterke werkbare stoffen bevat. Het is het zwaarste product waar mee gewerkt kan worden om de huid maximale verbetering te geven.

In de behandelingen wordt ook geen standaard massage crème gebruikt, maar wordt de gezichtsmassage gedaan met een nachtcrème die op de huid is afgestemd, met daar aan toegevoegd diverse huid verbeterende serums.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.

Als de schoonheidsbehandelingen worden ondersteund  met het dagelijks gebruik van de LeviSsime cosmetica, dan levert dit fantastische resultaten op!