HAIREXTENSION BEHANDELING

Hairextension behandeling

 

Volume behandeling

 


Met een volumebehandeling kan bij dun/weinig eigen haar extra volume aangebracht worden. In de meeste gevallen werken we dan met een hair weave waarmee prachtige resultaten worden behaald en het geheel er zeer natuurlijk uitziet.

Onze werkwijze

 


Losse hairextensions worden met kleine, vrijwel geheel onzichtbare, nanoringetjes, en hair weave met microringen of nanoringetjes in het haar bevestigd. Door deze bevestigingswijze kan het eigen haar niet beschadigen en zijn de hairextensions telkens terug te plaatsen.

Haarverlenging

 


Met een haarverlenging kan elke gewenste lengte in het haar aangebracht worden. Haarverlenging is een uitkomst wanneer u uw haar niet op uw gewenste lengte heeft of ter overbrugging om uw haar van een korte(re) lengte naar een langere lengte te laten groeien.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK. Voordat wij bij u hairextensions gaan plaatsen, nodigen wij u eerst uit in onze salon voor een gratis en geheel vrijblijvend advies gesprek. Hier bespreken wij wat uw wensen zijn en gaan dan kijken met welke methode, losse hairextensions of hair wave, het mooiste resultaat kan worden behaald en het meest aan uw wensen zal voldoen. Daarnaast kijken we welk haar, het Indian of Russian hair, het mooist bij uw eigen haar aansluit en als beide een optie is, welk haar uw voorkeur heeft. Ook wordt er aan de hand van kleurstalen de juiste kleur bepaalt en overleggen we de textuur en welke lengte u graag zou willen.


Wilt u er eerst rustig over nadenken of hairextensions iets voor u is? Dan krijgt u alle informatie over het besprokene mee naar huis en kunt u later telefonisch aan ons doorgeven als wij voor u de hairextensions moeten gaan bestellen. Heeft u de keuze om hairextensions te laten plaatsen al tijdens het adviesgesprek gemaakt? Dan krijgt u een kopie van het bestelformulier en alvast een verzorgingsadvies mee naar huis.

Afspraak maken

voor een adviesgesprek?