ONZE HAIREXTENSIONS

Onze hairextensions

 

Custom made

 


Onze hairextensions laten wij Custom made maken. Hierdoor kunnen wij de hairextensions perfect op uw eigen haar aan laten sluiten. Wij werken uitsluitend met 100% real human hairextensions die u net als uw eigen haar kunt wassen, föhnen, stylen, krullen en verven.

Indian hairextensions

 


Ons Indian hair is van een zeer hoge kwaliteit Indiaas haar. Het haar wordt verzameld in Indiase tempels, waar uit religieuze overtuigingen Indiase mensen hun haar doneren. Ons Indiaas haar heeft bij de juiste verzorging een levensduur van 1 tot 1,5 jaar.

Russian hairextensions

 


Ons Russian hair is van de hoogste kwaliteit Russisch haar. Het haar wordt verzameld in Rusland en omringende landen en is één van het meest luxe haar op de markt. Ons Russisch haar heeft, bij de juiste verzorging een levensduur van 2 tot 2,5 jaar.

INDIAN HAIR. Real human Indian hair kenmerkt zich door de wat fijnere structuur van het haar. Door deze structuur integreert het Indian hair zeer mooi in ons eigen Europees haar en is dit haar ook uitermate geschikt voor mensen met fijn haar. Gedurende de gehele draagtijd blijft ons Indian hair mooi soepel en bewijst het haar hoge kwaliteit.


RUSSIAN HAIR. Real human Russian hair kenmerkt zich doordat dit haar het meest op ons eigen Europees haar lijkt. Het haar is zacht en soepel, het voelt gedurende de gehele draagtijd hetzelfde als ons eigen haar, het valt hetzelfde en beweegt hetzelfde doordat het dezelfde structuur als Europees haar heeft. Het echte Russisch haar is dan ook niet voor niets het mooiste haar voor ons Europees haar wat op de markt te koop is.

Double Drawn

 


Wij werken met o.a. Double Drawn hairextensions.

Bij deze hairextensions hebben 65 tot 75% van de haren de langste lengte.

De Double Drawn hairextensions zijn mooi vol in de lengten en punten en geven bij vooral dun haar een heel natuurlijke look.

Remy gesorteerd

 


Onze hairextensions zijn remy gesorteerd.


Dat wil zeggen dat alle schubben van het haar dezelfde kant op liggen net zoals dat bij ons eigen haar is.

Hierdoor zal het haar in de hairextensions niet gaat klitten.


Virgin hair

 


Voor onze hairextensions wordt alleen virgin hair gebruikt.


Dat wil zeggen dat alleen haar voor onze hairextensions wordt verzameld, afkomstig van jonge vrouwen waarvan het haar nog nooit een chemische behandeling heeft ondergaan, zoals verven of permanenten.Super Double Drawn

 


Wij werken met ook met Super Double Drawn hairextensions.

Bij deze hairextensions hebben 80 tot 90% van de haren de langste lengte.

De Super Double Drawn hairextensions geven bij langere lengten een mooier resultaat of worden gebruikt als er extra volume in de punten gewenst is.